Hvem er jeg?IMG_0421

Jeg er født og opvokset i Danmark som barn af forældre med pakistansk oprindelse. Denne baggrund har gjort, at jeg altid har haft en naturlig interesse for emner som integration og kulturforståelse. En interesse, som naturligt er fulgt med i mit karrierevalg indenfor sundhedssektoren, hvor jeg blev færdiguddannet læge i 2005 og speciallæge i Almen Medicin 2011. Siden  1. april 2013 har jeg kunnet kalde mig praktiserende læge som ejer af Kastrup Lægeklinik ApS

Kort biografi 

Imran Rashid, f. 1977.

 • Ejer af Kastrup Lægeklinik ApS siden april 2013
 • Speciallæge i Almen Medicin i december 2011
 • Ansat ved Københavns Lægevagt siden 1. januar 2008
 • Færdiguddannet læge fra Københavns Universitet i 2005.

Jeg har beskæftiget mig med emnerne integration og kulturforståelse gennem 10 år med særligt fokus på kulturrelaterede brudflader i sundhedsvæsenet. Har herudover været benyttet som underviser i en lang række sammenhænge, bl.a.:

 • Underviser på LAS kursus 1 for introduktionslæger i Region Øst
 • Underviser for praksisreservelæger i Kulturforståelse i H:S, Frederiksborg og Københavns Amt
 • Underviser i faget almen medicin ved Københavns Universitet
 • Underviser på kurset Akut Kommunikation, Dansk Institut for Medicinsk Simulation
 • Har herudover været tilknyttet Debatpanelet “De 10” i Ugeskriftet for Læger.
 • Derudover er jeg stifter af foredragsvirksomheden sundkultur.dk, der udover foredragsaktivitet fungerer som rådgivende organ for flere offentlige instanser såvel som private firmaer i emner relateret til kultur og sundhed.

IT-iværksætter

Jeg har siden 2009 interesseret mig utrolig meget for moderne teknologi og hvordan denne kan influere på sundhedsvæsenet til gavn for både behandlere og patienter. Som led i denne interesse har jeg været involveret i en række virksomheder, hvor jeg med min lægefaglige viden har kunne skabe nogle innovative koncepter, der meget gerne indenfor en årrække vil begynde at påvirke den danske primærsektor.

Læs mere om dette her: http://videodoktor.dk/presse/ og her: http://kastruplaegeklinik.dk/links-gode-rad-mv/p-piller/ Er du interesseret i at vide mere om denne del af mit virke, kan du med fordel kigge ind forbi min facebookside på http://facebook.com/videodoktor

Fritid

 • Sortbælte af graden 3. dan i den koreanske kampsport Taekwondo
 • A-kæmper på det danske senior herre landshold (1992-99)
 • Kvartfinalist ved VM i 1995, 1997
 • Sølvvinder Junior-EM 1994
 • 3 x Nordisk mester, 4 x Åben dansk mester, 6 x Dansk mester
 • Placeret mellem nr. 13-16 ved DM i bordfodbold 2006 i singlerækken 😉